Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Vërejtje e Ankesa"

Jump to navigation Jump to search
v
 
Ju lutem nëse dikush mundet të bllokoj këta dy përdorues [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/CorvusSaber Përdoruesi:CorvusSaber] dhe [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/CapitanGiovanni CapitanGiovanni] sepse janë nacionalistë grekë që vandalizojnë tek faqja [[Marko Boçari]].--[[Përdoruesi:Afronatë|Afronatë]] ([[Përdoruesi diskutim:Afronatë|diskutimet]]) 21 korrik 2020 16:36 (CEST)
 
 
Së pari nuk jam grek. Ky artikull ka mungesë burimesh dhe referencash. Unë nuk jam duke e shkatërruar atë, thjesht po shtoj disa njoftime, kështu që dikush vjen dhe ndihmon artikullin të përmirësohet. Kështu që shtoni referenca dhe më pas hiqni njoftimet. [[Përdoruesi:CorvusSaber|CorvusSaber]] ([[Përdoruesi diskutim:CorvusSaber|diskutimet]]) 21 korrik 2020 21:18 (CEST)

Menyja e navigimit