Ndryshimi mes inspektimeve të "Kategoria Superiore"

Jump to navigation Jump to search
v
! Sezonet
|-
| [[KF Tirana|Tirana]]
| <center>'''25'''*
| <center>13
| [[Kategoria e Parë 1911|1911]] (jozyrtar), [[Kategoria e Parë 1930|1930]], [[Kategoria e Parë 1931|1931]], [[Kategoria e Parë 1932|1932]], [[Kategoria e Parë 1934|1934]], [[Kategoria e Parë 1936|1936]], [[Kategoria e Parë 1937|1937]], [[Kategoria Superiore 1939|1939]] (ende i pazyrtarizuar nga [[Federata Shqiptare e Futbollit|FSHF]]), [[Kategoria Superiore 1942|1942]] (ende i pazyrtarizuar nga [[Federata Shqiptare e Futbollit|FSHF]]), [[Kategoria e Parë 1964-65|1964-1965]], [[Kategoria e Parë 1965-66|1965-1966]], [[Kategoria e Parë 1968|1968]], [[Kategoria e Parë 1969-70|1969-1970]], [[Kategoria e Parë 1981-82|1981-1982]], [[Kategoria e Parë 1984-85|1984-1985]], [[Kategoria e Parë 1987-88|1987-1988]], [[Kategoria e Parë 1988-89|1988-1989]], [[Kategoria e Parë 1994-95|1994-1995]], [[Kategoria e Parë 1995-96|1995-1996]], [[Kategoria e Parë 1996-97|1996-1997]], [[Kategoria Superiore 1998-99|1998-1999]], [[Kategoria Superiore 1999-00|1999-2000]], [[Kategoria Superiore 2002-03|2002-2003]], [[Kategoria Superiore 2003-04|2003-2004]], [[Kategoria Superiore 2004-05|2004-2005]], [[Kategoria Superiore 2006-07|2006-2007]], [[Kategoria Superiore 2008-09|2008-2009]], [[2019–20 Kategoria Superiore 2019–20|2019-20202019–20]]
|-
| [[KS Dinamo|Dinamo]]
| [[Kategoria e Parë 1947|1947]], [[Kategoria e Parë 1948|1948]], [[Kategoria e Parë 1949|1949]], [[Kategoria e Parë 1954|1954]], [[Kategoria e Parë 1957|1957]], [[Kategoria e Parë 1958|1958]], [[Kategoria e Parë 1959|1959]], [[Kategoria e Parë 1961|1961]], [[Kategoria e Parë 1962–63|1962–1963]], [[Kategoria e Parë 1963-64|1963–1964]], [[Kategoria e Parë 1970-71|1970–1971]], [[Kategoria e Parë 1978-79|1978–1979]], [[Kategoria e Parë 1980-81|1980–1981]], [[Kategoria e Parë 1986-87|1986–1987]], [[Kategoria e Parë 1992-93|1992-1993]], [[Kategoria Superiore 2018–19|2018-2019]]
|-
| [[KF Vllaznia|Vllaznia]]
| <center>'''9'''*
| <center>11
| [[Kategoria e Parë 1983-84|1983–1984]], [[Kategoria Superiore 2005-06|2005–2006]]
|-
| [[FKKS Flamurtari|Flamurtari]]
| <center>'''1'''
| <center>7
|}
 
* [[KF Tirana|Tiranës]] dhe [[KF Vllaznia|Vllaznisë]] duhetnuk të bëhen përkatësisht me '''27''' dhe '''10''' kampionate, nësei njihen zyrtarisht nga [[Federata Shqiptare e Futbollit|FSHF]] trofetëkampionatet e fituara në periudhën e Luftës.luftës, Lexome arysetimin poshtëse përato nuk shumëjanë informacionorganizuar nga Federata.
 
* Me vendim të Komisionit të Etikës, klubit [[KF Skënderbeu|Skënderbeu]] përkohësisht iu hoq titulli kampion i [[2015–16 Kategoria Superiore 2015–16|sezonit 2015-162015–16]], pas akuzave nga [[UEFA]] për trukim ndeshjesh. <ref>[http{{cite web|url=https://www.balkanweb.com/site/lajm-i-fundit-komisioni-i-etikes-vendos-skenderbeut-i-hiqet-titulli-kampion/|title=Trukimet/ Balkanweb]Komisioni i Etikës vendos: Skënderbeut i hiqet titulli kampion|publisher=BalkanWeb.com|language=sq|date=23 qershor 2017|accessdate=4 shtator 2020}}</ref> Gjithsesi, pas vendimit më të fundit të UEFA-s, ky titull iu rikthye.
 
===Turneu i 1rë Kombëtar 1911===

Menyja e navigimit