Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Maisie Williams"

Jump to navigation Jump to search
Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7)
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7)
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 17 shtator 2020 02:13 (CEST)
 
== Internet Archive Bot ==
 
Përshëndetje, redaktorë!
 
Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli ''[[Maisie Williams]]''. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?diff=prev&oldid=2156249 redaktimin tim]. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni [[:m:InternetArchiveBot/FAQ/sq|këtë faqe]] për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:
*U shtua ky version i arkivuar i faqes https://www.webcitation.org/6DiYktDos?url=http://movies.about.com/od/awards/a/2011-Scream-Awards.htm për lidhjen http://movies.about.com/od/awards/a/2011-Scream-Awards.htm.
 
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 30 shtator 2020 15:31 (CEST)

Menyja e navigimit