Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2020/47"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: ... Banksy është një artist anglez anonim në fushën e graffiti-t, aktivist politik dhe drejtor filmash. Veprat e tij janë plot me komente politike dhe elemente sociale dhe ja...)
 
... [[Banksy]] është një artist anglez anonim në fushën e graffiti-t, aktivist politik dhe drejtor filmash. Veprat e tij janë plot me komente politike dhe elemente sociale dhe janë paraqitur në rrugë, mure, dhe ura të qyteteve në të gjithë botën. Banksy u zhvillua si artist gradualisht nga e ashtuquajtura skena e Bristol, ku artisë nga zhanre të ndryshme bashkëpunojnë mes artistëve dhe muzikantëve.
[[Skeda:Bansky one nation under cctv.jpg|parapamje|djathtas|Teksti në shqip: Një komb nën përgjimin e kamerave]]
... [[Banksy]] është një artist anglez anonim në fushën e graffiti-t, aktivist politik dhe drejtor filmash. Veprat e tij janë plot me komente politike dhe elemente sociale dhe janë paraqitur në rrugë, mure, dhe ura të qyteteve në të gjithë botën. Banksy u zhvillua si artist gradualisht nga e ashtuquajtura skena e Bristol, ku artisë nga zhanre të ndryshme bashkëpunojnë mes artistëve dhe muzikantëve.

Menyja e navigimit