Dallime mes rishikimeve të "MediaWiki:Anonnotice"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Etiketa: Manual revert
No edit summary
</div>
-->
<div style="border: solid 1px #333; border-radius: 0.2em; box-shadow: 0 4px 4px #999; margin-bottom: 0.5em; display: table; width: 100%; line-height: 1; text-align: center; cursor: pointer;">
[[File:Wikivoyage-Logo-v3-en.svg|left|80px]]
<div style="display: table-cell; vertical-align: middle;">
<p style="font-size: 1.9em; font-family:Linux Libertine;"><b>[[Wikipedia:Summer of Wikivoyage 2021|Summer of Wikivoyage 2021]]</b></p>
<p style="font-size: 1.2em; font-family:Linux Libertine;"><b>Fushata për përmirësimin e përmbajtjes në guidën e lirë turistike Wikivoyage për Kosovë dhe Shqipëri</b></p>
<p style="font-size: 1.1em; font-family:Linux Libertine;font-style: oblique;"><b>Fushata zgjatë 7 korrik - 1 gusht ndërsa editathona online 31 korrik - 1 gusht</b></p>
</div>
<div style="display: table-cell; vertical-align: middle;">
[[File:Wikimedians of Albanian Language User Group Vertical Logo.svg|right|80px]]
</div>
</div>

Menyja e lëvizjeve