Dallime mes rishikimeve të "Albana Halili"

Jump to navigation Jump to search
48 bytes added ,  10 muaj më parë
shtova nderlidhje
v (shtova kategori)
(shtova nderlidhje)
Dr. Albana (Ndreu) Halili, është aktualisht lektore pranë [[Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës|Universitetit ‘Aleksandër Moisiu’]] (UAMD) në Departamentin e Teknologjisë së Informacionit. Ajo është gjithashtu anëtare e disa shoqatave shkencore europiane dhe pjesë e bordeve editoriale të disa revistave dhe konferencave ndërkombëtare
 
== Studimet ==
 
== Mesimdhenie ==
Gjatë experiencës së saj të mëparshme të mësimdhënies, ka dhënë kurset Kimi e pergjithshme, Shkenca e materialeve, Metodat Kërkimore, Hyrje në nanoshkencë dhe [[nanoteknologji]] dhe Bioinformatikë. Prej tre vitesh, në UAMD, Dr. Halili drejton lëndët Metoda Kërkimi dhe Menaxhim Projekti.
 
==Referimet==

Menyja e lëvizjeve