Dallime mes rishikimeve të "Perandoria Austriake"

Jump to navigation Jump to search
Adding 1 book for Wikipedia:Vërtetueshmëria (20210927)) #IABot (v2.0.8.1) (GreenC bot
v (Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
(Adding 1 book for Wikipedia:Vërtetueshmëria (20210927)) #IABot (v2.0.8.1) (GreenC bot)
 
* Sked, Alan. "Explaining the Habsburg Empire, 1830–90." in Pamela Pilbeam, ed., ''Themes in Modern European History 1830-1890'' (Routledge, 2002) pp. 141–176.
*{{cite book |last=Sked |first=Alan
|title=Metternich and Austria: An Evaluation |url=https://archive.org/details/metternichaustri0000sked |year=2008}}
*{{cite book |last=Sked |first=Alan
|title=The Decline and Fall of the Habsburg Empire, 1815–1918 |edition=2nd |year=2001}}

Menyja e lëvizjeve