Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

Jump to navigation Jump to search
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (godrej-ananda.net.in)
Etiketa: Reverted
vNo edit summary
Etiketa: Reverted
'''Faqet e përdoruesit''' janë faqet në [[Wikipedia:Hapësira|hapësirat]] Përdoruesi dhe Përdoruesit diskutim, dhe janë të dobishme për të ndimuar dhe organizuar punën që përdoruesit bëjnë në Wikipedia, dhe duke lehtësuar bashkëveprimin dhe shkëmbimin mes përdoruesve. Faqet e përdoruesve kryesisht janë për diskutim ndërpersonale, njoftime, testime dhe hartime të skicave/drafteve, dhe në qoftë se dëshironi, mund të shtohet përmbajtje e kufizuar autobiografike dhe personale.
 
[https://www.godrej-ananda.netgodrejsparkretreat.in/ Godrej AnandaPark Bangaloreretreat], the dynamic city of India, is today one of the potential land objections of present day metropolitan home purchasers. The town is quickly prospering, and the realty business has been flourishing, offering elite properties in the best of areas across the city.
The chance of purchasing a place of Godrej Properties in the most wanted space of North Bangalore is working out as expected.
This task created remembering reasonable fragment lodging. A studio loft cost in Godrej Ananda will begin from Rs. 22 lakhs, the value scope of a 3 BHK house is Rs. 39 lakhs to 43 Lakhs. A Price List is accessible with complete subtleties of the multitude of lofts costs in this venture.
 
 
godrej-ananda.net.in

Menyja e lëvizjeve