Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

Jump to navigation Jump to search
Godrej Park Retreat is a private improvement adventure by Godrej Properties based on Sarjapur Road. This is one of the quickly developing locales in the city. The Godrej Park Retreat is created on an extensive land premise. The Godrej Park Retreat is ace arranged with incredible elevated structure design, with extensive open and green spaces alongside rich conveniences and offices.
v (Reverted 1 edit by Godrejanandabagalur (talk) to last revision by Brewster239 (TwinkleGlobal))
Etiketa: Undo
(Godrej Park Retreat is a private improvement adventure by Godrej Properties based on Sarjapur Road. This is one of the quickly developing locales in the city. The Godrej Park Retreat is created on an extensive land premise. The Godrej Park Retreat is ace arranged with incredible elevated structure design, with extensive open and green spaces alongside rich conveniences and offices.)
Etiketa: Reverted
'''Faqet e përdoruesit''' janë faqet në [[Wikipedia:Hapësira|hapësirat]] Përdoruesi dhe Përdoruesit diskutim, dhe janë të dobishme për të ndimuar dhe organizuar punën që përdoruesit bëjnë në Wikipedia, dhe duke lehtësuar bashkëveprimin dhe shkëmbimin mes përdoruesve. Faqet e përdoruesve kryesisht janë për diskutim ndërpersonale, njoftime, testime dhe hartime të skicave/drafteve, dhe në qoftë se dëshironi, mund të shtohet përmbajtje e kufizuar autobiografike dhe personale.
 
[https://www.godrejparkretreats.in/ Godrej Park Retreat] is a cutting edge private undertaking by the Godrej Properties off Sarjapur Road in Bangalore. This apartment building Park Retreat comprises of 800 Plus houses. The new dispatch is among the most anticipated tasks by Godrej. Sarjapur Road has probably the best high rises in east Bangalore. There are numerous IT organizations. It is a quickly developing region. With this pre-dispatch extravagance level on Sarjapur street, Godrej will make another milestone.
==Terminologjia dhe vendi i faqeve==
:''Vini re: "''Juaj''" në këtë kontekst do të thotë në lidhje me ty, mirëpo nuk të përket ty.''
 
Godrej Park Retreat property comprises of extravagance apartment buildings with favored 2 and 3 BHK units. We can get reasonable homes with a few administrations and offices exactly at doorsteps. Godrej Properties has done whatever it may take to furnish us with an incredible way of life property loaded up with fun, security, and peaceful.
; Faqja Përdoruesi : Faqja juaj e përdoruesit ka një emër si për shembull: Përdoruesi:''FilanFisteku''. ([[Special:Mypage|Ky link ju dërgon në faqen tuaj]].) Është normale të përdorni atë duke dhënë disa informacione bazike, ''nëse dëshironi'', rreth vetes tuaj ose aktivitetet në lidhje me Wikimedian. Nuk ka nevojë të thoni gjithçka për veten tuaj. Nëse preferoni mos vendosni asgjë aty, atëherë mund ta [[Wikipedia:Ridrejtimi|ridrejtoni]] atë në faqen tuaj të diskutimit.
 
Godrej Park Retreat enormous Pre-dispatch property is in measure with RERA endorsement. Whenever this is gotten we could anticipate the dispatch of the property. Godrej Park Retreat has been created impeccably with huge arranged gardens and open spaces.
; Faqja Përdoruesi diskutim : Faqja juaj e diskutimeve e cila ka një emër si për shembull: Përdoruesi diskutim:''FilanFisteku''. ([[Special:Mytalk|Ky link ju dërgon në faqen tuaj të diskutimit]]). Përdorimi i saj normal është për mesazhe nga dhe diskutim me përdoruesit e tjerë.
 
[https://www.godrejparkretreats.in/ Godrej Park Retreat] is an immaculate treat for us with numerous relaxation and sporting conveniences like a gigantic clubhouse with a pool, a running track, and different games courts. There are likewise cafeterias present anywhere nearby to keep us drew in and achieved.
; Nënfaqet : Ju mund të krijoni nënfaqe tuaja të ''faqes Përdoruesi'' dhe të ''Përdoruesi diskutim''. Për të shtuar një nënfaqe të re, kjo është sintaksa se si duhet të vendosen nën nivelet:
 
Godrej Park Retreat project is an ideal creation on the sumptuous private status that aides in recognizing the vital USPs of the undertaking to the likely home purchasers. Godrej Properties is a pioneer in fostering A-grade private territories and Godrej Park Retreat falls into the rundown lauding its dependability one stage higher.
:<code>Përdoruesi:Emri_Juaj_në_Wikipedi/nënfaqja</code>
 
Godrej Park Retreat is a private improvement adventure by Godrej Properties based on Sarjapur Road. This is one of the quickly developing locales in the city. The Godrej Park Retreat is created on an extensive land premise. The Godrej Park Retreat is ace arranged with incredible elevated structure design, with extensive open and green spaces alongside rich conveniences and offices.
:[[Special:Mypage/nënfaqe|Sa për demostrim ky link ju dërgon në /nënfaqen tuaj]]
 
==Shih edhe==

Menyja e lëvizjeve