Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Qendra Evropiane për të Drejtat e Romëve"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
Në vitin 2016 ERRC u bë një organizatë me shumicë rome, dhe në vitin 2018 filloi seksionin e saj vullnetar ERRC Mbrojtësit e të Drejtave të Romëve .
 
ERRC është përfituesi i shumë çmimeve për të drejtat e njeriut përfshirë çmimin Max van Der Stoel 2007, Çmimin Gruber 2009 për Drejtësi, <ref>{{Cito web|title=The Gruber Foundation Homepage - The Gruber Foundation|url=http://www.gruberprizes.org/GruberPrizes/Justice_LaureateOverview.php?awardid=52|url-status=live|website=www.gruberprizes.org|language=en}}</ref> Çmimin e Drejtave të Njeriut në Stokholm 2012 dhe Çmimin Raoul Wallenberg 2018. <ref>{{Cito web|last=|first=|date=|title=Our Story|url=http://www.errc.org/who-we-are/our-story|url-status=live|website=European Roma Rights Centre|language=en}}</ref>
 
== Referencat ==