Jump to content

Hysni Milloshi: Dallime mes rishikimesh

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)April +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 prill \3)
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
vNo edit summary
v Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)April +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 prill \3)
Rreshti 10:
Aktiviteti i tij politik do të kulmonte në zgjedhjet e 8 majit 2011, kur Hysni Milloshi kandidoi për kryetar të [[Bashkia Tiranë|Bashkisë së Tiranës]] përballë kryetarit të atëhershëm [[Edi Rama]] dhe kandidatit demokrat [[Lulzim Basha]].
 
Edhe pse kishte marrë pjesë dhe në zgjedhje të mëparshme, në këtë garë kandidimi i tij u kthye në faktor kyç në atë që konsiderohej si “Fitore e Pirros” e [[Lulzim Basha|Lulzim Bashës]] ndaj kryetarit të atëhershëm të Bashkisë Tiranë, Edi Rama, duke fituar rreth 1400 vota.<ref>{{citation|url=http://www.ama-news.al/2012/04/basha-vajton-humbjen-e-hysni-milloshit-e-beri-kryebashkiak/|accessdate=2013-10-29|publisher=AMA News|date=April 25, prill 2012|title=Basha vajton humbjen e Hysni Milloshit, e bëri kryebashkiak|trans-title=Basha mourns over Hysni Milloshi's death, he became a Mayor because of him|language=sq}}</ref>
 
==Referimet==