Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Szombathely"

3 bytes removed ,  9 muaj më parë
v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)April( +\d{4}) +\1prill\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)March +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 mars \3, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?da...
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
(→‎top: Korrigjim, zëvendësova: {{Infobox country → {{Infobox settlement duke përdorur AWB)
Etiketa: Manual revert
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)April( +\d{4}) +\1prill\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)March +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 mars \3, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?da...)
*{{flagicon|GER}} [[Kaufbeuren]], [[Gjermania]]
*{{flagicon|DEN}} [[Kolding]] [[Danimarka]]
*{{flagicon|FIN}} [[Lappeenranta]] ([[Finlanda]])<ref>{{cite web|title=Twin cities|url=http://www.lappeenranta.fi/In-English/Lappeenranta-In-Brief/Twin-Cities|accessdate=29 Aprilprill 2014}}</ref>
*{{flagicon|RUS}} [[Yoshkar-Ola]] [[Rusia]]
||
*{{flagicon|SVN}} [[Maribor]] [[Sllovenia]]
*{{flagicon|AUT}} [[Oberwart]], [[Austria]]
*{{flagicon|ISR}} [[Ramat-Gan]] [[Izraeli]]<ref name="Ramat Gan twinnings">{{cite web |url=http://www.ramat-gan.muni.il/RamatGan/sister-cities/home-page.htm|title=Ramat Gan Sister Cities |accessdate=April 6, prill 2008 |archiveurl =https://web.archive.org/web/20080307234012/http://www.ramat-gan.muni.il/RamatGan/sister-cities/home-page.htm |archivedate = March 7, mars 2008}}</ref>
*{{flagicon|SLO}} [[Trnava]], [[Sllovakia]]
*{{flagicon|UKR}} [[Uzhhorod]], [[Ukraina]]