Jump to content

Dallime mes rishikimeve të "Lista e këngëtarëve dhe grupeve shqiptare"

v
Ndryshimet e 82.114.72.186 (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga 76.217.64.243.
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
v (Ndryshimet e 82.114.72.186 (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga 76.217.64.243.)
</table>
 
==U==
Unikkatil
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber1">
<tr> <td width="20%" bgcolor="#F0F9FF">
*<br>
</td>
<td width="20%" bgcolor="#F1F8ff">
*
</td>
<td width="20%" bgcolor="#F1F8ff">
*
</td>
<td width="20%" bgcolor="#F1F8ff">
*
</td>
<td width="20%" bgcolor="#F1F8ff">
*
</td>
</tr>
</table>
 
==V==