Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Administrata"

Jump to navigation Jump to search
* {{PËR}} --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 23 Maj 2008 11:25 (UTC)
* {{PËR}}--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 23 Maj 2008 11:31 (UTC)
* <s>{{KUNDËR}}</s>- [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 24 Maj 2008 00:43 (UTC) - Me vie keq qe po e kthej voten ne te kunder, por kete po e bej pasi qe rregullen qe permendi Dori e kisha harruar. Kerkoj ndjese per reagimin tim te ndryshuar, por me punen qe po ben keshtu une jam PËR, por duhet rrespektuar rregullat perndryshe do te deshtoje e tere puna. Respekt dhe mirekutpim. [[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 24 Maj 2008 12:02 (UTC)
:Të lutem shiko diskutimin poshtë --[[User:Cradel| <font color="gray">'''''Cra'''''</font>]][[User Talk:Cradel|<font color="gray">'''''del'''''</font>]] 26 Maj 2008 09:50 (UTC)
* <s>KUNDËR</s> Njëri nga kushtet është që të kesh redaktuar për të paktën tre muaj, ndërsa ke vetëm një tek ky projekt. Kandido përsëri pas 2 muajsh. [[Përdoruesi:Dori|Dori]] | [[Përdoruesi diskutim:Dori|Diskuto]] 24 Maj 2008 00:49 (UTC)
* {{PËR}} -- Po ben nje pune te mire, besoj se mjafton. ''Shaku i tre muajve, ne pak fjale, eshte qe ti japesh besim komunitetit, dhe te njohesh mire rregullat dhe pergjegjesit qe admin ne wikin lokale duhet te njohi''. --<small><span style="border:1px solid #f00;">[[User:Eagleal|<span style="color:#fff; background-color:red;">'''Eagle'''</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="cursor:help;color:#fff;background-color:#000;">'''al&nbsp;'''</span>]]</span></small> 24 Maj 2008 17:42 (UTC)
* {{PËR}} --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Proud To Be Albanian]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 25 Maj 2008 12:07 (UTC)
*{{PËR}} - hajde hajrli qoft. ([[Përdoruesi:Puntori|Puntori]] 26 Maj 2008 13:48 (UTC))
 
== Kandidatura të sponsorizuara ==

Menyja e lëvizjeve