Dallime mes rishikimeve të "Harry Potter"

Jump to navigation Jump to search
 
Përfaqsues i shkolles së Beauxbatons (Babatonit) u zgjedh Flër Delkur.
 
Përfaqsues i shkolles së Durmstrang (drumstrangut) u zgjedh Viktor Krum
 
Përfaqsues i shkolles së hogwarts (Houguotsit) u zgjedh Sdrik Digori, ndërsa ne at moment që Urtimori shpall konkurentët nga kupa e zjarrit del edhe një emër Harry Potter dhe kështu harri bëhet konkurenti i katërt.
 
== Fjalorth==
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve