Jump to content

Ndër-platformik: Dallime mes rishikimesh

1.313 bytes added ,  14 vjet më parë
Faqe e re: Në informatikë, termi '''ndër-platformik''' (ose '''shumë-platformik''') shërben për t'iu referuar një softueri kompjuterik ose metodave dhe koncepteve kompjuterike që janë të i...
Gdoko (diskuto | kontribute)
Faqe e re: Në informatikë, termi '''ndër-platformik''' (ose '''shumë-platformik''') shërben për t'iu referuar një softueri kompjuterik ose metodave dhe koncepteve kompjuterike që janë të i...
(Pa ndryshime)
106

edits