Dallime mes rishikimeve të "Presidenti i Shqipërisë"

Jump to navigation Jump to search
Ushtrimi i funksionit President i Republikës është i lidhur për të drejtat dhe detyrat e ktij funksioni.
===Dekoratat në Republikën e Shqipërisë===
:'''''Artikulli kryesorëkryesor : [[Dekoratat në Republikën e Shqipërisë]]'''''
Në bazë nenit 1 të Ligjit për Dekoratat në Republikën e Shqipërisë, Nr.8113 më datë [[28 mars]] [[1996]] të nxjerur na Kuvendi i Republikës është e rregulluar që dekoratat të jepen nga Presidenti i Republikës.
 

Menyja e lëvizjeve