Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Konti~sqwiki"

Jump to navigation Jump to search
v
 
Upsss!!! Sa për të ndihmuar. Nëse ti disponon dokument të UNMIK-u (i cili në faktë vetë e theksonë që nuk prezenton shtetësinë) mund ta quashë veten si person pa shtetësi. Kjo është në fakt gjenda juridike dhe praktike në Kosovë. Sa për mu nuk është interesan për ka më konsideron ti, për mua është interesant përhapja e gjuhës shqipe dhe ngritja e nivelit të komunikimit ndër-shqiptarë. Me gjithë atë të faleminderit por ke parasyshë që edhe një fjalë e mirë kur filitet në vend të gabuar është gabim. Si është vendi duhet bërë edhe kuvendi. Kjo është enciklopedi nuk ka për qëllim ngritjen e moralit luftarak të popullsisë por ngritjen moralit shkencorë të popullssë --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 2006 Maj 16 23:44 (UTC)
 
Nuk ta zë për të madhe por të lutem nëse je aq i motivuar atëher shko dhe ndihmoje ilirin në enciklopedian në gjuhën angleze që së paku aty, aty, aty është vendi të ndërtosh dhe të prezentohesh si Kosovarë. Ruaj këto shamje se me siguri aty të duhen.--[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 2006 Maj 16 23:48 (UTC)

Menyja e lëvizjeve