Ndryshimi mes inspektimeve të "Enciklopedi Teatri e Kinematografia Shqiptare"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
 
Në të gjenden mbi 800 njësi sikundër edhe foto përfaqësuese. Në realizimin e saj, autori ka pasur parasysh që zërat, artikujt, njësitë enciklopedike të zotëroheshin nga kahu sintetizues mbi vlerat, veçantitë, stilin, profilin dhe anët mëvetësuese të artistit, institucionit, llojit, gjinisë e zhanrit teatror e kinematografik, deri te mëtimi për përvijime sa më lakonike mbi vepra përfaqësuese (filma, drama, shfaqje teatrore, role, zgjidhje skenografike etj.).
 
 
 
 
 
 
[[Kategoria:libra]]
[[Kategoria:Enciklopedi]]

Menyja e navigimit