Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Kristiani95"

Jump to navigation Jump to search
(→‎Shikoje pak: seksion i ri)
Shikoje pak kete se eshte shume e bukur.--[[Përdoruesi:Elio96|Elio96]] 21 Qershor 2010 18:26 (CEST)
http://www.youtube.com/watch?v=9ZaWe3elBmE
 
== Rezultatet e checkuser ==
 
Tjeta Krisitiani. Nuk e di ne qoftese e ke vene re, por rezultatet e checkuser jane postuar te kuvendi, dhe tani [[Wikipedia:Kuvendi#Votimi_per_bllokim|po votojme per bllokimin]] e Kristiani95, Elio96, dhe te gjithe sockpuppets. Mund te diskutosh te votimi per bllokim. --<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 22 Qershor 2010 15:32 (CEST)

Menyja e navigimit