Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Dream Theater"

Jump to navigation Jump to search
Faqja u zëvendësua me 'Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aete...'
(Faqja u zëvendësua me 'Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aeternus eshte gei! Aete...')
Aeternus eshte gei!
{{Perfekt}}
 
Aeternus eshte gei!
Ky artikull në gjuhën angleze është shumë i gjatë kështu që mua dhe [[Përdoruesi:UraniuMMetal|UraniuMMetal]]-t do të na duhet shumë kohë që ta përfundojmë atë. Ju lutem keni durim dhe mos e grisni artikullin deri sa të përfundohet. Ju falemnderit për mirëkuptim. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 18 Nëntor 2006 11:23 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
==IP adresa==
Nuk e di pse, por editimi që e bëra pa hyrë në userin tim u regjistrua me IP adresën 82.114.95.9 . Kjo nuk është IP adresa ime. Edhe kontributet e kësaj adrese ishin të ndryshme nga të miat. A mund ta dijë dikush se ç'po ndodhë kështu? --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 19 Nëntor 2006 11:02 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
:Adressat IP mund të jenë dinamike dhe dikudh tjetër mund ta ketë pas po këtë adresë para teje. për këtë është mirë të regjistrohesh gjithnjë. tung --[[Përdoruesi:Bet 0|bet_0]] 19 Nëntor 2006 11:09 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
::Kjo qe aksidentalisht... --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 19 Nëntor 2006 11:11 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
==Artikull (imho) perfekt==
Pse nuk e kandidoni kte grup per artikull perfekt? me duket i ebrè shum shum mire. --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 26 Shkurt 2007 18:19 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
:Artikulli nuk është i përfunduar ende... --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 7 Mars 2007 17:58 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
::Shum mire, kur te mbarohet atehere :-) --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 7 Mars 2007 19:56 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
::: Artikulli nuk duhet patjeter i perfunduar ''(por nese eshte i pefunduar ishte ma mire)'', duhet vec me qene shume informativ, nje shembull per tjere artikuj, ne kete rast ky artikull eshte shembull per artikuj mbi bende/grupe muzike. Artikujt perfekte ne shume raste jane shembuj per artikuj te tjera. imho. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ys]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 18 Mars 2007 14:39 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
::::kot me e dit, por sot, te sq.wiki, sa artikuj perfekt ka? --[[Përdoruesi:Lem31|Lem31]] 18 Mars 2007 15:45 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
::::: Vetem nje; [[Leonardo da Vinci]], shiko edhe [[WP:AP]]. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Ko.S.ys]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 18 Mars 2007 17:17 (UTC)
 
Aeternus eshte gei!
== Anetaret ==
 
Aeternus eshte gei!
Tek seksioni anetaret eshte struktura shume keq, dhe jo intersante, une te kisha propzua te bejshe nje tabele ose ndryshe, po e merr krejt dritaren e shfletusit.
 
Aeternus eshte gei!
: Shembulli:
 
<pre>{| {{Prettytable}}
|-
! Anëtari / Emri !! Instrumenti !! Shënime / Bashkpunuar me
|-
|
|-
|}</pre>
 
Te i pari dhe i treti mundesh me vendos vete. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Proud To Be Albanian]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 1 Korrik 2007 15:46 (UTC)
 
:I rregullova, shiko a po të pëlqejnë. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 2 Korrik 2007 09:50 (UTC)
 
:: Tash mire eshte. --[[Përdoruesi:Ko.S.ystem.OV@|Proud To Be Albanian]] <small>(°[[Përdoruesi diskutim:Ko.S.ystem.OV@|diskuto]]°)</small> 2 Korrik 2007 09:59 (UTC)
 
::: E paske rregulluar peferkt. Falemnderit shumë. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 2 Korrik 2007 10:06 (UTC)
 
== Votime për artikuj perfekte ==
:''u zhvendos tek [[Wikipedia:Artikuj perfekte - kandidatura/Dream Theater]]''
49

edits

Menyja e navigimit