Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

Jump to navigation Jump to search
v
v
{{Ndihmë}}
==Artikull në Wikipedia==
<u>'''është teksti i shënuar me përmbajtje enciklopedike'''</u>. Në këtë tekst është shkruar për ndonjë gjë (fjalë, sende, dukuri, veprim, etj.) që shqipfolësit gjatë bisedave i përmendin. Artikulli mund të ketë [[Wikipedia:Seksioni|seksionet]]. Përderisa korrigjimi i përmbajtjes së artikullit mund të bëhet drejtpërdrejtë, emri i artikullit duhet të zhvendoset, përndryshe lidhja me përmbajtjen e artikullit do të këputet dhe më këtë shkaktohen ç´rregullime.
 
Përderisa korrigjimi i përmbajtjes së artikullit mund të bëhet drejtpërdrejtë, emri i artikullit duhet të zhvendoset, përndryshe lidhja me përmbajtjen e artikullit do të këputet dhe më këtë shkaktohen ç´rregullime.
 
==Si të dallojë artikullin nga përmbajtja==

Menyja e lëvizjeve