Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

Jump to navigation Jump to search
446 bytes added ,  11 vjet më parë
 
 
=== Kontrolli ===
Për të kontrolluar personazhed e LF2 përdoren katër butona për manovrim që janë lart,poshtë,majtas dhe djathtas;dhe tre butona të tjerë: sulm(attack),kërcim(jump),mbrojtje(defence).Shumë shpesh në manuale të ndryshme përdoren inicialet: për kërcimin përdoret "J" (nga anglishtja "jump");për mbrojtjen "D"(nga anglishtja "defence") dhe për sulmin "A" (nga anglishtja "attack").
<br />
Personazhet e LF2 kanë edhe lëvizje speciale që kryhen me shtypjen e butonit "mbrojtje";një prej butonave të manovrimit dhe butonit "kërcim" ose "sulm",ose shtypim "mbrojtje""kërcim" dhe "sulm".Por personazhet e lojës origjinale kanë verëm disa prej këtyre kombinimeve (zakonisht 4 lëvizje speciale).
 
 
 
=== Personazhet ===
Little fighter 2 (luftëtarët e vegjël 2) ka 10 personazhe heroj (Deep,John,Henry,Rudolf,Louis,Firen,Freeze,Dennis,Woody dhe Davis); 9 më të dobët (Bandit,Hunter,Mark,Sorcerer,Jack,Monk,Jan,Justin dhe Knight) dhe 4 personazhe ekstra (Julian,Firzen,LouisEX dhe Bat).
10 herojt kanë thuajse të njëjtën fuqi.Por duhet patur parasysh se disa janë më të mirë në betejat 1 kundër 1 disa në ato me shumë veta etj.

Menyja e lëvizjeve