Jump to content

Listë skedash

Kjo faqe e veçantë tregon tërë skedat e ngarkuara.

Listë skedash
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit
Data Emri Parapamje Madhësia (bytes) Përdoruesi Përshkrimi
13 mars 2023 10:25 Logo e Listës Shqiptare.svg (skeda) 13 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Logo e Listës Shqiptare | Source = Logo e vektorizuar e marrë nga [https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/116829422_1573595952850742_6945476040393480977_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=gb-6qGguTrAAX8audJY&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=5284540533198265d1aae2a65859715a&oe=60CF5057 origjinali]. | Article = Lista Shqiptare | Portion = | Low resolution = Vektor i vogël. | Purpose...
8 mars 2023 14:33 Forumi shqiptar.svg (skeda) 16 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Logo e Forumit shqiptar | Source = Logo e vektorizuar e marrë nga [https://www.facebook.com/forshq Forumi shqiptar]. | Article = Forumi shqiptar | Portion = | Low resolution = Vektor i vogël. | Purpose = Logoja shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability = Jo. | Other information = }}
16 gusht 2022 17:59 Ali Ulqinaku.jpeg (skeda) 76 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Fotografi e Ali Riza Ulqinakut | Source = Fotografi e digjitalizar dhe e publikuar në [https://www.arkiva.me/Foto-Video/Arkiva-e-Ulqinit-dhe-Tivarit/i-kfq8nsH/A arkiva.me]. | Article = Ali Ulqinaku | Portion = Komplet fotografia për të shfaqur subjetin e artikullit. | Low resolution = Po | Purpose = Fotografia shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability = Mu...
16 gusht 2022 17:53 Hafiz Hasan Llunji.jpg (skeda) 44 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Fotografi e Hafiz Hasan Llunjit | Source = Fotografi e digjitalizar dhe e publikuar në [https://www.arkiva.me/Foto-Video/Arkiva-e-Ulqinit-dhe-Tivarit/i-NZGrLmv arkiva.me]. | Article = Hafiz Hasan Llunji | Portion = Komplet fotografia për të shfaqur subjetin e artikullit. | Low resolution = Po | Purpose = Fotografia shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability...
2 gusht 2022 04:09 Logo i Teatrit Kombëtar të Kosovës.svg (skeda) 2 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Logo i Teatrit Kombëtar të Kosovës.svg | Source = Teatri Kombëtar i Kosovës | Article = Teatri Kombëtar i Kosovës | Portion = E plotë. | Low resolution = Po. | Purpose = Imazhi shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability = Jo. | Other information = }}
2 gusht 2022 03:12 Logo i Ansamblit Shqiptar në RMV.png (skeda) 121 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Logo e Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare në Maqedoninë e Veriut | Source = [https://www.facebook.com/profile.php?id=100064521287572 Ansambli shtetëror i këngëve dhe valleve popullore shqiptare në R.M.V] | Article = Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare në Maqedoninë e Veriut | Portion = E plotë. | Low resolution = Po. | Purpose = Imazhi shërben si mjet kryesor për...
2 gusht 2022 02:55 Logo e Ansamblit "Shota".jpg (skeda) 21 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Logo e Ansamblit "Shota" | Source = [http://www.ansamblishota.org/al/Monografia-Ansambli-Shota.pdf Monografi e Ansamblit "Shota"] | Article = Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve "Shota" | Portion = E plotë. | Low resolution = Po. | Purpose = Imazhi shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability = Jo. | Other information = }}
1 gusht 2022 10:44 Logo-beder.png (skeda) 95 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Marka e Kolegjit Universitar Bedër | Source = [https://admission.beder.edu.al/img/logo-beder.png] | Article = Kolegji Universitar Bedër | Portion = | Low resolution = | Purpose = Fotografia shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual të subjektit. | Replaceability = Jo. | Other information = }}
30 korrik 2022 12:37 Batiskafi "Rinia".jpg (skeda) 114 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Arsye për përdorim jo të lirë | Description = Fotografi e batiskafit të parë shqiptar "Rinia" | Source = Fotografi e digjitalizar dhe e publikuar në [https://konica.al/2019/08/batiskafi-rinia-nje-enderr-e-bere-realitet/ Konica.al]. Me shumë gjasa autor i fotografgisë është Thoma Berberi. | Article = Batiskafi i parë Shqiptar "Rinia" | Portion = | Low resolution = Po | Purpose = Fotografia shërben si mjet kryesor për identifikimit vizual...
4 korrik 2022 19:25 Logo e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon.png (skeda) 42 KB AT44 (diskuto | kontribute) Logo e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon
2 korrik 2022 13:34 Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve.png (skeda) 34 KB AT44 (diskuto | kontribute) Logo i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi
13 maj 2022 19:59 Lidhja Demokratike në Mal të Zi.png (skeda) 250 KB AT44 (diskuto | kontribute)  
12 maj 2022 00:53 Lidhja Demokratike Shqiptare.png (skeda) 11 KB AT44 (diskuto | kontribute) Lidhja Demokratike Shqiptare
11 maj 2022 18:33 Partia Demokratike (Mali i Zi).png (skeda) 44 KB AT44 (diskuto | kontribute)  
11 maj 2022 13:17 Alternativa Shqiptare.png (skeda) 146 KB AT44 (diskuto | kontribute) Alternativa Shqiptare
10 maj 2022 19:40 Unioni Demokratik i Shqiptarëve.png (skeda) 100 KB AT44 (diskuto | kontribute) Unioni Demokratik i Shqiptarëve
10 maj 2022 19:36 Forca e Re Demokratike.png (skeda) 11 KB AT44 (diskuto | kontribute) Forca e Re Demokratike
22 prill 2022 13:36 Kryepeshkopata Orthodhokse Shqiptare në Amerikë.png (skeda) 461 KB AT44 (diskuto | kontribute) Vula e Kryepeshkopatës Orthodhokse Shqiptare në Amerikë Kategoria:Logo
31 gusht 2021 20:22 Kosovo relief loc map.svg (skeda) 2,38 MB Liridon (diskuto | kontribute)  
31 gusht 2021 20:03 Kosovo loc map.svg (skeda) 49 KB Liridon (diskuto | kontribute)  
11 shkurt 2021 18:27 Jusuf Zimeri.jpg (skeda) 361 KB Puntori (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
3 mars 2018 11:44 Tirana en-gb.png (skeda) 3 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logo e Ambasadës së Suedisë në Tiranë |Burimi = http://www.swedenabroad.com/en-GB/Embassies/Tirana/ |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
25 qershor 2017 23:44 Ngritja e Kombit Kosovar - Kopertina.jpg (skeda) 1,03 MB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Kopertina e Librit "Ngritja e Kombit Kosovar" |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
18 shkurt 2017 00:18 Universiteti i Mitrovicës.png (skeda) 21 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = http://umib.net/ |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
18 shkurt 2017 00:11 Universiteti i Prizrenit.png (skeda) 32 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = http://uni-prizren.com/ |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
12 gusht 2016 10:26 Rizo Shurdha (Harapi).jpg (skeda) 132 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }} Kategoria:Fotografi të Ulqinit
12 gusht 2016 10:26 Ulqin, tri tyrbet.jpg (skeda) 79 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }} Kategoria:Fotografi të Ulqinit
10 gusht 2016 12:37 Myfid Bej Libohova.jpg (skeda) 43 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Myfid Bej Libohova |Burimi = Original publication: before 1927 Immediate source: Original belongs to Albanian archives |Autori = ND |Data = ND |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
20 korrik 2016 10:46 Logo Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.png (skeda) 20 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logo – Bashkësia Islame e Bosnjës dhe Hercegovinës |Burimi = islamskazajednica.ba |Autori = Nino Pršeš |Data = |Leja = Vetëm në artikullin Bashkësia Islame e Bosnjës dhe Hercegovinës |Versione tjera = |Shënim...
22 maj 2016 22:36 Ngarko-fotografi.png (skeda) 7 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
28 prill 2016 13:04 Universiteti Bujqësor i Tiranës - logo.png (skeda) 160 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
19 prill 2016 18:42 Wikipedias-logo-TWA.png (skeda) 6 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = Wikimedia Foundation |Autori = Wikimedia Foundation |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
14 janar 2016 14:08 Gjergj Qiriazi (Kyrias) 1868 — 1912.jpg (skeda) 306 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = https://shkodraloce.wordpress.com/2012/06/14/rilindja-kombetare-dhe-roli-shtetformues-i-patrioteve-shqiptare/gjergj-qiriazi_arkiva-personale-albert-vataj_p1080106/ |Autori = N/A |Data = N/A |Leja = |Versione tje...
7 nëntor 2015 22:55 A Game of Thrones Novel Covers.png (skeda) 181 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Kopertina e 5 novelave të serisë A Song of Ice and Fire nga autori George R. R. Martin |Burimi = https://en.wikipedia.org/wiki/File:A_Game_of_Thrones_Novel_Covers.png |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera =...
25 shtator 2015 21:39 Coat of arms of Debar Municipality.png (skeda) 13 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Emblema e Komunës së Dibrës |Burimi = http://www.dibra.gov.mk/ |Autori = Komuna e Dibrës |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
30 gusht 2015 17:01 OFK Otrant-Olympic.jpg (skeda) 28 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logo i OFK Otrant-Olympic |Burimi = OFK Otrant-Olympic |Autori = OFK Otrant-Olympic |Data = 30 gusht 2015 |Leja = Logo |Versione tjera = |Shënimë = Të përdoret vetëm në artikullin OFK Otrant-Olympic }}
22 gusht 2015 16:11 CERN official logo.jpg (skeda) 31 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logoja zyrtare e CERN |Burimi = Webfaqja zyrtare e CERN http://design-guidelines.web.cern.ch/badge-logo |Autori = CERN |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Skeda do të përdoret për të shërbyer si mjet krye...
18 gusht 2015 22:45 Onufri Logo.jpg (skeda) 44 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logo e Shtëpisë Botuese Onufri |Burimi = Nga kompania |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Qëllimi i përdorimit është për të shërbyer si mjet kryesor të identif...
17 korrik 2015 22:21 UEFA Euro 2016 qualifying.jpg (skeda) 52 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Logo për kualifikueset në UEFA Euro 2016 |Burimi = http://www.uefa.org/about-uefa/administration/marketing/news/newsid=1941055.html |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Qëllimi kryesor është të...
16 korrik 2015 16:15 UEFA Euro 2012 logo.svg (skeda) 852 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Kjo logo posedohet nga UEFA për Infobox. |Burimi = Kjo logo është nga webfaqja e UEFA.com. de:Datei:Fußball-Europameisterschaft 2012 Logo.svg |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = Ska |Shënimë = Imazhi s...
16 korrik 2015 00:07 UEFA Euro 2016 Logo.svg (skeda) 760 KB Liridon (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Kjo logo është në pronësi të UEFA-s dhe Brandia Central, e krijuar për UEFA Euro 2016. |Burimi = Kjo logo është nga UEFA |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = Kjo logo do të përdoret për t...
2 prill 2015 12:40 Safet Isoviç.jpg (skeda) 25 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Safet Isoviç |Burimi = S'ka |Autori = S'ka |Data = S'ka |Leja = Për përdorim vetëm në artikullin Safet Isoviç. |Versione tjera = S'ka |Shënimë = S'ka }}
7 mars 2015 12:34 Simë Dobreci.jpg (skeda) 53 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
7 mars 2015 11:42 Karamanaga.jpg (skeda) 7 KB AT44 (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
29 shtator 2014 16:27 Kapitalizëmc.png (skeda) 89 KB Mr. Pseudo (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = kapitalizëm |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
29 shtator 2014 04:26 Albina Deda.jpg (skeda) 25 KB Lerriklo (diskuto | kontribute) Albina Deda, deputete
28 shtator 2014 15:56 NK Krško.jpeg (skeda) 46 KB Gnooi (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = emblema e klubit |Burimi = |Autori = Gnooi |Data = 2014 |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
21 shtator 2014 23:23 Foto Martiret Katolike.png (skeda) 394 KB Teseo Iliriano (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Martirët e Katoliçizmit në Bulevard |Burimi = http://www.voal-online.ch/images/articles/2014_09/48076/u2_fotog.png |Autori = www.voal-online.ch |Data = 21.9.2014 |Leja = e lirë |Versione tjera = internet |Shënimë = OK }}
21 shtator 2014 23:03 HARMONIA 1.jpg (skeda) 97 KB Teseo Iliriano (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Harmonia Fetare në Shqipëri |Burimi = http://papafranciscus.ru/wp-content/uploads/2014/07/muka_015.jpg |Autori = Muka |Data = vitet 2000 |Leja = e lirë |Versione tjera = internet |Shënimë = OK }}
21 shtator 2014 17:36 Mbreti-dhe-kleriket.jpg (skeda) 41 KB Teseo Iliriano (diskuto | kontribute) {{Informacion |Përshkrimi = Harmonia fetare vitet '30 |Burimi = http://4.bp.blogspot.com/-brVSoWOBlZo/UulPN9GLH9I/AAAAAAAAs5o/zXXPs24rc0s/s1600/mbreti-dhe-kleriket.jpg |Autori = Arkivi shqiptar |Data = vitet '30 |Leja = e lirë |Versione tjera = inter...
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit