Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 13 korrik 2020 14:12
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

12 korrik 2020

  • Regjistri i grisjeve 02:38 Klein Muçi diskuto kontribute grisi faqen Historia e Rusisë(Përmbajtje e pamjaftueshme: përmbajtja ishte: "Rusia është një prej shtetve ndërkontinetale .Popullata e saj ka prejardhje sllave . Sllavët janë grupe popujsh të cilët u vendosën në Europë në shekullin e VI dhe VII .Ata ndaheshin në sllavë jugorë (të ballkanit) , perëndimorë , dhe lindorë .Rusia bënte pjesë tek sllavët lindorë me kryeqytet Kievin ." dhe i vetmi redaktor ishte "OLSIRES" (diskutimet))