Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 18 tetor 2019 09:46
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

17 tetor 2019

15 tetor 2019

14 tetor 2019

  • R Yasin Hayal‎; 19:15 +7.023217.209.105.159 DiskutoFaqe e re: '''Yasin Hayal''' (lindi në vitin 1980) është një kriminel turk që po vuan një dënim të përjetshëm për vrasjen e gazetarit armeno-turk Hrant Dink. Ai ka vuajtur një bur...
  • R Lazım Esmaeili‎; 18:03 +2.030217.209.105.159 DiskutoFaqe e re: '''Lazım Esmaeili''' (1945–28 janar 1995) ishte një spiun iranian kurd që operonte në Turqi, i cili u gjet i torturuar dhe u qëllua për vdekje nga persona të panjohur në Stam...
  • R Askar Simitko‎; 17:52 +2.078217.209.105.159 DiskutoFaqe e re: '''Askar Simitko''' (1953 – 28 janar 1995) ishte një spiun iranian kurd që operonte në Turqi. Ai u gjet i torturuar dhe qëlluar për vdekje nga persona të panjohur në Stamboll....

13 tetor 2019