Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Që të shihni ndryshime në faqe të lidhura me një faqe, jepni emrin e asaj faqeje. (Për të parë anëtarë të një kategorie, jepni Kategoria:Emër kategorie). Ndryshimet te faqe në Listën tuaj të Vëzhgimeve tregohen me të trasha.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Shfaq 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshihe përdorues të regjistruar | Fshihe përdoruesit anonimë | Fshihe redaktimet e mia | Shfaqe robotët | Fshihe redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | Fshihe redaktimet me gjasë të mira
Shfaq ndryshime së fundmi duke filluar nga 29 shtator 2022 07:01
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

27 shtator 2022

25 shtator 2022

24 shtator 2022

  • R Principata e Madhe e Serbisë 23:52 +14.029Qendrimi15 diskuto kontribute(Faqe e re: {{Infobox country | native_name = Великожупанска Србија<br/>''Velikožupanska Srbija'' | conventional_long_name = Principata e Madhe e Serbisë | common_name = Serbia | era = Mesjetare | year_start = 1091 | event_start = Pavarësia | year_end = 1217 | event_end = Ngritur në mbretëri | date_end = | p1 = Perandoria Bi...)
  • R Mbretëria e Serbisë (mesjetare) 22:33 +15.549Qendrimi15 diskuto kontribute(Faqe e re: {{Infobox country | native_name = Краљевина Србија<br/>''Kraljevina Srbija'' | conventional_long_name = Mbretëria e Serbisë | common_name = Serbia | era = Mesjetar | year_start = 1217 | event_start = Kurorëzimi i Stefan Nemanjiqit ''I kurorëzuari i parë'' | event1 = Autoqefalia e Kishës Serbe (Shën Sava, ''Ipeshkvi i Serbëve'') | date_event1 = 1219 | year_end...)