Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Vendosni një emër faqeje për të parë ndryshimet në faqet e lidhura me ose nga ajo faqe. (Për të parë anëtarët e një kategorie, futni Kategoria: Emri i kategorisë). Ndryshimet në faqet në Lista juaj e vëzhgimit janë të theksuara .

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 15 prill 2021 00:16
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

12 prill 2021

11 prill 2021

10 prill 2021

  • Mbreti Zogu I 20:00 −70731.44.69.155 diskuto→‎Rikthimi në pushtet: I removed unverified speculation. Political propaganda Zogist or Communist statements were removed. Clarification: King Zog was not accompanied by Yugoslav military units, the reason why he was accompanied by white Russian military officers. There was no agreement of handing over Albanian sovereignty or land to any country. Changes to the 1913 London borders were made by Court verdict in 1925. The Serbian Government mentioned was not in-power and Yugoslavia was going... Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari