Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 21 shkurt 2020 15:21
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

20 shkurt 2020

  • Regjistri i grisjeve 16:05 Βατο diskuto kontribute grisi faqen Gocja e Malësisë(Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: 'Gocja e Malesise ndollet ne Malesin e Madhe.Ne mes te Malesis ka nje gocje.Gocja eshte nje peme ke frutin me te shpifur ne bot.Ajo eshte frut nje leksh.Intervistat per ate frut nuk kane te mbaruar.Ata qe e shesin kete frut shahen dhe nuk fitojn lek fare.Keshtu e ka tradita ne Malesin e Madhe.Mos e hani se mund te helmoheni. {{grise}}')

19 shkurt 2020