Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Që të shihni ndryshime në faqe të lidhura me një faqe, jepni emrin e asaj faqeje. (Për të parë anëtarë të një kategorie, jepni Kategoria:Emër kategorie). Ndryshimet te faqe në Listën tuaj të Vëzhgimeve tregohen me të trasha.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Shfaq 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshihe përdorues të regjistruar | Fshihe përdoruesit anonimë | Fshihe redaktimet e mia | Shfaqe robotët | Fshihe redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | Fshihe redaktimet me gjasë të mira
Shfaq ndryshime së fundmi duke filluar nga 30 nëntor 2021 21:27
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

30 nëntor 2021

  • R Moduli:Location map/styles.css 01:01 +720Klein Muçi diskuto kontribute(Faqe e re: →‎{{pp|small=yes}}: .locmap .od { position: absolute; } .locmap .id { position: absolute; line-height: 0; } .locmap .l0 { font-size: 0; position: absolute; } .locmap .pv { line-height: 110%; position: absolute; text-align: center; } .locmap .pl { line-height: 110%; position: absolute; top: -0.75em; text-align: right; } .locmap .pr { line-height: 110%; position: absolute; top: -0.75em; text-align: left; } .locmap .pv > div { display: inline; padding: 1px...)