Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 19 tetor 2019 07:24
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

17 tetor 2019

12 tetor 2019

  • Regjistri i grisjeve; 13:55 Euriditi Diskuto kontribute grisi faqen Vetëvrasja(përmbajtja ishte: "Vetëvrasja është akti i shkaktimit të vetë vdekjes me dashje. [7] Ç'rregullimet mendore, përfshirë depresionin, çrregullimin bipolar, skizofreninë, çrregullimet e personalitetit, çrregullimet e ankthit dhe abuzimin e substancave — përfshirë alkoolizmin dhe përdorimin e benzodiazepines — janë faktorë rreziku. [2] [4] [8] Disa vet..." dhe i vetmi redaktor ishte "217.73.137.22" (diskutimet))