Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 23 janar 2020 09:49
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

22 janar 2020

20 janar 2020

19 janar 2020

18 janar 2020

17 janar 2020

  • Wikipedia:Livadhi 19:55 +1.876185.173.204.221 DiskutoPo ju shkruaj këtë ankesë kundrejt portalit online rajonal ‘’veriu.info’’ në lidhje me lajmin e ri publikuar ose më mirë të them të huazuar nga ‘’gazetametro.net’’ me datë 31 dhjetor 2019,me titull: ‘’Personi me komik i vitit: Premtimet boshe të Haradinajt për liberalizimin e vizave’’ Ky lajm flet për premtimet e shumta të cilat kishte bërë kryeministri në dorëheqje z. Ramush Haradinaj, ku thoshte që gjatë këtij viti do të ndodhte liberalizimi i vizave, madje kishte caktuar edhe afate kohore se