Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Që të shihni ndryshime në faqe të lidhura me një faqe, jepni emrin e asaj faqeje. (Për të parë anëtarë të një kategorie, jepni Kategoria:Emër kategorie). Ndryshimet te faqe në Listën tuaj të Vëzhgimeve tregohen me të trasha.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Shfaq 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshihe përdorues të regjistruar | Fshihe përdoruesit anonimë | Fshihe redaktimet e mia | Shfaqe robotët | Fshihe redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | Fshihe redaktimet me gjasë të mira
Shfaq ndryshime së fundmi duke filluar nga 28 tetor 2021 17:05
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

23 tetor 2021

  • R Moduli:Navbar/configuration 02:06 +904Klein Muçi diskuto kontribute(Faqe e re: local configuration = { ['templatestyles'] = 'Module:Navbar/styles.css', ['box_text'] = 'This box: ', -- default text box when not plain or mini ['title_namespace'] = 'Template', -- namespace to default to for title ['invalid_title'] = 'Invalid title ', ['classes'] = { -- set a line to nil if you don't want it ['navbar'] = 'navbar', ['plainlinks'] = 'plainlinks', -- plainlinks ['horizontal_list'] = 'hlist', -- horizontal list class ['mini'] = 'navbar-mini', -- cla...)
  • Moduli:Navbar 02:05 +2.699Klein Muçi diskuto kontribute