Ndryshimet fqinje

Jump to navigation Jump to search

Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë). Faqet nën mbikqyrjen tuaj duken të theksuara.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaqi Wikidata | Hide reviewed edits | fshih redaktimet me gjasë të mira
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 19 shtator 2019 20:47
   
Emri i faqes:
Lista e shkurtesave:
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
P
Përpunim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

19 shtator 2019

  • Regjistri i grisjeve; 14:03 Klein Muçi Diskuto kontribute grisi faqen Wikipedia:WikiProjektet/Udhëzimet(Faqe e vjetruar: përmbajtja ishte: "{{Udhëzim}} {{Wikipedia:WikiProjektet/Navigimi}} '''Një WikiProjekt është një grup i njerëzve që duan të punojnë si një ekip për të përmirësuar Wikipedian'''. WikiProjekti nuk është një koleksion i faqeve. Megjithatë, shumë redaktorët përfitojnë nga të paturit një pikëtakim për të diskutuar dhe për ti koordinuar përpjekjet e tyre mbi tema..." dhe i vetmi redaktor ishte "Liridon" (diskutimet))

14 shtator 2019