Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user AT44 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 6 mars 2015 18:45 Puntori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për AT44 nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Bazuar në votimin në Kuvend.)
  • 14 dhjetor 2013 15:05 AT44 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 12 dhjetor 2013 18:56 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për AT44 nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Aktiv ne Wikipedia.)