Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Dan (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 8 janar 2018 23:55 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Dan nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (Nese kthehesh, je i mirepritur)
  • 12 qershor 2005 14:35 Dori diskuto kontribute changed group membership for Dan (+sysop)