Stampa:!!

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

||

Exquisite-khelpcenter.png

Dokumentacioni për këtë stampë gjendet këtu.
Pyetjet rreth përdorimit dhe qëllimit të stampës mund ti parashtroni atje.

Shënime të përgjithshme rreth krijimit dhe përdorimit të stampave (shablloneve) gjenden tek Wikipedia:Stampa.
Lua error te package.lua te rreshti 80: module 'Module:Submit an edit request' not found.