Stampa:8 mars

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Dita e Gruas


8 marsi njihet si "Dita e Gruas" në të gjithë botën. Madje në shtete të ndryshme kjo ditë festohet si festë kombëtare. Kjo ditë shërben jo vetëm për bashkimin e grave pa dallim feje, race, kulture, gjuhe dhe prejardhjeje, por edhe për të kujtuar përpjekjet për barazi, paqe, drejtësi dhe ndërtim në afro 9 dekada . Për çdo 8 Mars fëmijët në të gjithë botën ju dhurojnë nënave të tyre lule e gjëra të tjera ne Shenjë dashurie për nënën