Stampa:AMK

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shiko edhe: {{Mirë}}
GA candidate.svg
Ky artikull është propozuar për tu shpallur artikull i mirë. Një artikull i mirë duhet të ketë një shtjellim të pëlqyeshëm të temës me paanësi, burime të shumta serioze dhe një formatim të saktë nga ana teknike në lidhje me kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Ju lutemi, ndihuni të lirë dhe komentoni.