Ky është një artikull i përkryer. Kliko këtu për më shumë informacione.

Stampa:Artikull i përkryer/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kopjoni këtë tekst burimor dhe e vendosni në fund të artikullit me të dhënat e plotësuara:

{{Artikull i përkryer|dita = |muaj = |viti = }}

Shembull:

Goldenwiki 2.png
Artikull i përkryer/dok është një artikull i përkryer. Artikujt e përkryer gëzojnë një shtjellim shterrues të temës me paanësi, pa u zgjatur më shumë seç duhet e pa u bërë monotonë, burime të formatuara mirë për të mbështetur çdo informacion që përfshihet në to dhe një formatim të drejtë të tekstit e detajeve teknike si kategoritë, lidhjet e materialet multimediale. Artikulli u cilësua si i përkryer më DD mm VVVV.
Nëse mund ta përmirësoni më tepër artikullin, ju lutemi, merrni guximin dhe kontribuoni.