Stampa:Bojëgjaku/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Bojëgjaku.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Teksti ka {{Bojëgjaku|ngjyrë}} bojëgjaku. prodhon:

Teksti ka ngjyrë bojëgjaku.

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]

kodi i stampës   paleta e ngjyrave