Stampa:Cite EB1911

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

public domain Chisholm, Hugh, red. (1911). "duhet emri i artikullit". Encyclopædia Britannica (bot. 11th)). Cambridge University Press. Burimi ka parametra të panjohur: |HIDE_PARAMETER13=, |HIDE_PARAMETER14c=, |HIDE_PARAMETER14ab=, |HIDE_PARAMETER3=, |HIDE_PARAMETER1=, |HIDE_PARAMETER4=, |HIDE_PARAMETER2=, |separator=, |HIDE_PARAMETER8=, |HIDE_PARAMETER14bb=, |HIDE_PARAMETER20=, |HIDE_PARAMETER5=, |HIDE_PARAMETER14b=, |HIDE_PARAMETER14cb=, |HIDE_PARAMETER14a=, |HIDE_PARAMETER10=, |HIDE_PARAMETER9=, |HIDE_PARAMETER15chapter=, |HIDE_PARAMETER6=, |HIDE_PARAMETER7=, |HIDE_PARAMETER11=, dhe |HIDE_PARAMETER12= (Ndihmë!); Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)

Template documentation[create]