Stampa:Dokumentacioni cung

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një stampë cung. Një pëshkrim më i gjërë për këto lloj stampash është në vazhdim; për më shum detaje mund të lexoni Wikipedia:Cung.

Çfarë është cung?[Redakto nëpërmjet kodit]

Një faqe cung përmban vetëm disa fjalë e cila është shumë pak për të paraqitur një artikull enciklopedik të një subjekti.

Si identifikohet një faqe cung?[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Nëse është e mundur, përpiquni të gjeni stampën cung më të përshtatshme për artikullin.
  • Nëse është e nevojshme mund të përdoren më shumë se një stampë cung (maksimumi katër) në të njëjtin artikull.
  • Vendosni stampën cung në fund të artikullit, pas seksionit "Lidhjet e jashtme", çdo shabllon navigimi, dhe etiketave të kategorive.

Më shumë info[Redakto nëpërmjet kodit]

Më shumë informacione mund të lexoni në:

Shih edhe[Redakto nëpërmjet kodit]