Stampa:Gështenjë/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Gështenjë.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Teksti ka {{Gështenjë|ngjyrë}} gështenje. prodhon:

Teksti ka ngjyrë gështenje.

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]

kodi i stampës   paleta e ngjyrave