Jump to content

Stampa:Grise

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Përdorimi

 • {{grise|<komanda>|{{subst:CURRENTDAY}} {{subst:CURRENTMONTHNAME}} {{subst:CURRENTYEAR}}|}}|<tjeter|tjetër>}}
{{grise|spam}}  |
ose        |--> Kjo faqe është sinjalizuar si faqe [[Wikipedia:spam|spam]],
{{grise|reklamë}} |  si reklamim të një personi, kompanie, organizacioni, etj.

Në qoftë se nuk  |
do ketë arsye   |--> Arsyeja nuk është përcaktuar.

Ose jepni mesazhin           |
manual                 |--> permbajtje jo enciklopedike
{{grise|permbajtje jo enciklopedike}} |

KOMANDAT
 |spam     = (shiko poshtë)
 |reklamë    = Kjo faqe është sinjalizuar si faqe [[Wikipedia:spam|spam]],
         si reklamim të një personi, kompanie, organizacioni, etj
 |nonnotability = (shiko poshtë)
 |jorelevant  = Kjo faqe nuk ka përmbajtje enciklopedike relevante
 |jomjaft    = Përmbatja nuk është e mjaftueshme për të shpjeguar subjektin e artikullit.
 |nonsense   = (shiko poshtë)
 |pakuptim   = Kjo faqe është shënuar si faqe me përmbajtje pa kuptim
 |krijuesi   = (shiko poshtë)
 |author    = Vetë krijuesi ka kërkuar grisjen e faqes, ose ka boshatisur faqen
 |joshqip    = Përmbajtja e faqes nuk është në [[Gjuha shqipe|gjuhën shqipe]], duke mosrispektuar [[Wikipedia:Vini Re|rregullat]]
 |vandalizëm  = (shiko poshtë)
 |vandalizm   = Faqe vandale, e krijuar thjesht për arsyje vandale, etj
 |pr1      = Përmajtje shumë e shkurtër ose jo funksionale si shpjegim për faqen e projektit
 |nd1      = Përmajtje shumë e shkurtër ose jo funksionale si shpjegim për faqen ndihmëse

 <!--( imazhet / images )-->
 |non-free-replaceable = (shiko poshtë)
 |joelire    = Nuk është [[:en:WP:NFC|e lirë për përdorim të përgjithshëm]] dhe nuk është përdorur në përputhje me [[:foundation:Resolution:Licensing policy|rregullat e Wikimedia Foundation]]. Mund të zëvendësohet me një imazh të lirë.


Shiko kategorinë: Faqe për grisje dhe Wikipedia:Projekti Mirëmbajtje