Stampa:Grup etnik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës
Edit-copy green.svg
Kjo është një nënfaqe e documentacion për Stampa:Grup etnik.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.


Përdorimi[redakto tekstin burimor]

{{Grup etnik
|group   = 
|popullsia = 
|region1  = 
|pop1    = 
|ref1    = 
|region2  = 
|pop2    = 
|ref2    = 
|region3  = 
|pop3    = 
|ref3    = 
|region4  = 
|pop4    = 
|ref4    = 
|region5  = 
|pop5    = 
|ref5    = 
|region6  = 
|pop6    = 
|ref6    = 
|region7  = 
|pop7    = 
|ref7    = 
|region8  = 
|pop8    = 
|ref8    = 
|region9  = 
|pop9    = 
|ref9    = 
|region10  = 
|pop10   = 
|ref10   = 
|languages = 
|religions = 
|related  = 
|footnotes = 
}}

Shiko edhe[redakto tekstin burimor]

Taxhikët
Popullsia e përgjithshme
rreth 16.5 deri 28.5 milion
Rajone me popullsi të konsiderueshme
Flamuri Afganistani 8,400,000[1]
Flamuri Taxhikistani 5,849,331[2]
Flamuri Uzbekistani 4,915,284[3]
Flamuri Irani 1,700,000
Flamuri Pakistani 900,000
Flamuri Rusia 500,000
Flamuri Gjermania 120,000
Flamuri SHBA 93,000
Flamuri Katari 87,000
Flamuri Kina 41,000
Gjuhët
Persisht
Fetë
Islami
Grupe etnike të lidhura
Të tjerë popuj iranian

Lorem ipsum dolor sit amet...