Stampa:Infobox Film/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Infobox Film.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Infobox Film
| emri        = 
| figura       = 
| titulli      = 
| viti        = 
| regjisori     = 
| producenti     = 
| autori       =
| bazuar në     =
| aktori       = 
| muzika       = 
| kinematografia   = 
| cutter       = 
| studio       = 
| shpërndarësi    = 
| data e lëshimit  = 
| zgjatja      = 
| shteti       = 
| gjuha       =
| vlerësimi     =
| buxheti      =
| fitimet      =
| I_parapritur_nga  = 
| I_ndjekur_nga   =
}}

Me box office, shiko edhe: Stampa:Box office

{{Infobox Film
| emri        = 
| figura       = 
| titulli      = 
| viti        = 
| regjisori     = 
| producenti     = 
| autori       = 
| bazuar në     =
| aktori       = 
| muzika       = 
| kinematografia   = 
| cutter       = 
| studio       = 
| shpërndarësi    = 
| data e lëshimit  = 
| zgjatja      = 
| shteti       = 
| gjuha       = 
| vlerësimi     =
| buxheti      =
| fitimet      =
| I_parapritur_nga  = 
| I_ndjekur_nga   = 
}}
{{Box office
| fitimi = 
| ShBA = 
| internacional = 
| vendi = 
| buxheti = 
| marketingu = 
| shitje = 
| DVD = 
| video = 
| freskimi = 
}}

Shiko edhe[Redakto nëpërmjet kodit]