Stampa:Infobox djathë/dok

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Edit-copy green.svg

Kjo është një nënfaqe e documentacionit për Stampa:Infobox djathë.
Kjo faqe përmban informacion për përdorim, kategoritë dhe përmbajtje tjetër që nuk është pjesë kryesore e stampës.


Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{infobox djathë}}
{{{name}}}
[[File:{{{image}}}|frameless|alt={{{alt}}}|{{{alt}}}]]
{{{caption}}}
Emra të tjerë {{{othernames}}}
Shteti i origjinës {{{country}}}
Rajoni, qyteti {{{regiontown}}}
Rajoni {{{region}}}
Qyteti {{{town}}}
Burimi i qumështit {{{source}}}
Pasterizuar {{{pasteurised}}}
Pasterizuar {{{pasteurized}}}
Tekstura {{{texture}}}
Përmbajtja e yndyrnave {{{fat}}}
Përmbajtja e proteinave {{{protein}}}
Dimensionet {{{dimensions}}}
Pesha {{{weight}}}
Mosha {{{aging}}}
Certifikimi {{{certification}}}
{{{commons}}}


{{Infobox djathë
| name     = 
| image     = 
| alt      = 
| caption    = 
| othernames  = 
| country    = 
| region    = 
| town     = 
| source    = 
| pasteurised  = 
| texture    = 
| fat      = 
| protein    = 
| dimensions  = 
| weight    = 
| aging     = [[60]]
| certification = 
| commons    =
}}


Shembull[Redakto nëpërmjet kodit]

Parmigiano Reggiano
Parmigiano reggiano piece.jpg
Shteti i origjinës Italy
Qyteti Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna, Mantua
Burimi i qumështit Cows
Pasterizuar No
Tekstura Hard
Mosha 24 months or more
Certifikimi PDO 1992


{{Infobox djathë
| name     = Parmigiano Reggiano
| image     = [[Image:Parmigiano reggiano piece.jpg|260px]]
| othernames  = 
| country    = [[Italy]]
| region    = 
| town     = [[Parma]], [[Reggio Emilia]], [[Modena]], [[Bologna]], [[Mantua]]
| source    = Cows
| pasteurised  = No
| texture    = Hard
| fat      = 
| protein    = 
| dimensions  = 
| weight    = 
| aging     = 24 months or more
| certification = [[Protected designation of origin|PDO]] 1992
}}