Stampa:Infobox klub futbolli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Stampa:Infobox SportClub të bashkohen në një stampë të vetëm.
Template documentation[view] [edit] [history] [purge]

Përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Infobox klub futbolli
| clubname   = 
| image     = 
| caption    = 
| fullname   = 
| nickname   = 
| shortname   = 
| founded    = 
| dissolved   = 
| ground    = 
| capacity   = 
| owntitle   = 
| owner     = 
| chrtitle   = 
| chairman   = 
| mgrtitle   = 
| manager    = 
| league    = 
| season    = 
| position   = 
| website    = 
| kit_alt1   = 
| pattern_la1  = 
| pattern_b1  = 
| pattern_ra1  = 
| pattern_sh1  = 
| pattern_so1  = 
| leftarm1   = 
| body1     = 
| rightarm1   = 
| shorts1    = 
| socks1    = 
| kit_alt2   = 
| pattern_la2  = 
| pattern_b2  = 
| pattern_ra2  = 
| pattern_sh2  = 
| pattern_so2  = 
| leftarm2   = 
| body2     = 
| rightarm2   = 
| shorts2    = 
| socks2    = 
| kit_alt3   = 
| pattern_la3  = 
| pattern_b3  = 
| pattern_ra3  = 
| pattern_sh3  = 
| pattern_so3  = 
| pattern_name3 = 
| leftarm3   = 
| body3     = 
| rightarm3   = 
| shorts3    = 
| socks3    = 
| American   = 
}}