Stampa:Infobox shkrimtar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Stampa:Kutia Shkrimtar të bashkohen në një stampë të vetëm.
Infobox shkrimtar

Përdorimi

{{Infobox shkrimtar
| emri =
| foto = 
| titulli = 
| foto_madhësia
| emri i vërtetë = 
| pseudonimi = 
| ditëlindja = 
| vendlindja = 
| ditëvdekja = 
| vendvdekja =
| kombësia = 
| nënshtetësia = 
| edukimi = 
| punësimi = 
| aktiv në vitet = 
| çmime = 
| vepra të shquara = 
| zhanri = 
| webfaqja = 
}}